Міць тіла та сила духу — шлях до перемоги

5. марта 2023 | От | Категория: Новости, политика

Сьогодні заступниця Міністра оборони України повідомила, росіяни через втрати відмовляються йти у наступ.

орки намагаються приховати втрати в Україні. Проте окупаційні війська розуміють масштаби втрат, тому відмовляються від наступальних дій.

Можна привести приклад — приданий на посилення 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі і виконувати накази некомпетентного командування. І такі випадки трапляються все частіше.

Також нещодавно Буданов заявив що росіяни можуть втратити свої ресурси для ведення війни, якщо вони навесні не досягнуть своїх цілей на полі бою.

Тобто, рф витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у рф закінчаться її інструменти війни.

Нагадаємо, що ще раніше Буданов прокоментував закінчення війни фразою «зараз 70-та хвилина «матчу», а вирішальні бої будуть весною». Тому ми продовжуємо вірити в силу ЗСУ та очікуємо на весняний контрнаступ. Чекаємо на гарні новини, тому що так званий «великий наступ рф» с крахом провалився, його й навіть не всі помітили 😅

Що ж буде з бункерним дєдом далі? Думкою з цього приводу поділився колишній голова Генштабу Британії генерал Річард Даннатта. Він вважає, якщо Україна здійснить успішний контрнаступ, а російська армія розвалиться, то диктатора путіна можуть вигнати з кремля.

Він також вважає, що українські військові можуть провести успішний контрнаступ наприкінці весни — на початку літа за умови правильного планування та продовження постачання обладнання та боєприпасів з боку союзників.

Генерал зазначив, що у такому випадку цього року є реальний шанс досягти вирішального результату на полі бою. Кілька вирішальних ударів, завданих у певних точках на цьому дуже розтягнутому фронті по окупаційній армії, цілком можуть зламати моральний дух російських військових та зламати хребет їхній армії.

При цьому він вважає, що Захід зробив недостатньо для того, аби війна рф проти України завершилась цього року. Окрім того, зазначається, що незадоволені розвитком війни російські генерали можуть прогнати путіна з кремля. При цьому поки неможливо спрогнозувати, хто прийде замість путіна.

Залишаємося, як і завжди, на нічне чергування. Моніторимо ситуацію з БпЛА у попередньому пості

Комментирование закрыто.