співробітники фсб привітали Україну з Днем незалежності

24. августа 2022 | От | Категория: правда

Співчуваючі українському народові співробітники фсб привітали Україну з Днем незалежності, повідомляє Global Media Press

На сторінці  Центру інформаційної безпеки ФСБ у Вікіпедії з’явилося привітання українців із Днем незалежності. Написані слова підтримки на честь святкування Дня прапора та Дня незалежності.

«Коллектив ЦИБ ФСБ поздравляет свободный украинский народ. Геноцид и ужас, который принесли наши руководители, должен закончиться как можно скорей», — йдеться у зверненні співробітників підрозділу.

Також у тексті називаються суми, спрямовані на «недопущение попадания правдивой информации о ситуации в Украине и невыполнении задач спецоперации армией РФ». Для цього, пишуть співробітники, виділено понад 200 мільярдів рублів лише за перше півріччя 2022 року.

Нагадаємо, Центр інформаційної безпеки ФСБ Росії — це спеціалізований підрозділ, який відповідає за інформаційну безпеку Росії. Його створено на основі Управління комп’ютерної та інформаційної безпеки департаменту контррозвідки ФСБ. Він входить до складу служби контррозвідки ФСБ. Розташований у будівлі колишнього обчислювального центру КДБ.

Tags:

Комментирование закрыто.