Аграгрний експерт від “Самопомочі” Іван Мірошніченко заперечив свою схожість із земноводним

3. апреля 2018 | От | Категория: Пресс-релизы

Народний депутат, член фракції об’єднання «Самопоміч» та комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Іван Мірошніченко категорично заперечує поширену раніше інформацію про свою схожість із представниками класу земноводних, зокрема, жабою, та просить засоби масової інформації надалі уважніше перевіряти дані, що публікуються.

Про це у Верховній Раді заявив сам Мірошніченко, повідомляє прес-служба фракції “Самопомочі”.

“У деяких ЗМІ від імені політолога Вадима Карасьова було поширено неправдиву інформацію, відповідно до якої мене названо жабою. Це не відповідає дійсності та посягає на мою честь, гідність та ділову репутацію”, — йдеться у заяві Мірошніченка.

Іван Мірошніченко

Іван Мірошніченко

Політик попросив ЗМІ пам’ятати про міжнародні журналістські стандарти та утримуватися від особистих образ. Він також стверджує, що публічна інформаційна атака на нього була зрежисована його політичними опонентами, а сам політолог Карасьов виявився лише інструментом у руках зловмисників.

“Мені достеменно відомо, що заяви Карасьова про мої начебто зв’язки із Кремлем та інші нісенітниці були насправді ініційовані за межами України, про що мене заздалегідь проінформували відповідні спецслужби”, — заявив депутат.

“Що стосується порівнянь із земноводними та, зокрема, жабою, я сприймаю це як жалюгідну спробу опонентів розбалансувати мій психологічний стан та простимулювати негативні емоції на кшталт гніву та роздратування. Хочу одразу всіх заспокоїти — моя психіка є стабільною та стійкою”, — додав Мірошніченко.

Член фракції “Самопомочі” наголосив, що справжньою причиною появи заяв політолога Карасьова на його адресу є принципова позиція Мірошніченка щодо недопущення проявів корупції у сфері земельних правовідносин.

“Варто усвідомити, що за всією оприлюдненою на мою адресу брехнею стоїть одна-єдина річ — моя незламна позиція у протидії корупції”, — сказав Мірошніченко.

Як раніше повідомлялося, політолог Вадим Карасьов заявив, що представник “Самопомочі” Іван Мірошніченко лобіює інтереси російського олігарха та друга Путіна В’ячеслава Моше Кантора, який має намір захопити український ринок мінеральних добрив.

Згодом Карасьов оприлюднив другу заяву, у якій назвав Мірошніченка жабою та повідомив про тиск на себе у зв’язку зі своєю професійною діяльністю.

Комментирование закрыто.